Tehnica de conducere moto - curs teoretic moto - scoala moto ami

Tehnica de conducere moto – curs teoretic

Tehnica de conducere moto - curs teoretic moto - scoala moto ami

Tehnica de conducere moto – curs teoretic

Cursul este proaspăt introdus în programa școlii AMI și va fi predat de instructorii moto Diana Fota (Porumb) și Bogdan Buleandră.
Te vei putea programa din contul tău de cursant accesând ”Calendar Teorie”, cursul ”Tehnica de conducere moto” fiind notat cu prescurtarea ”Teh”

Tehnica de conducere moto

Este un curs teoretic menit să te ajute să înțelegi mai bine exercițiile cu care te chinuim în poligon și utilitatea lor practică pentru drumurile ce vor urma în trafic pe motor.
Îți pregătim tips & tricks pentru plimbările moto pe stradă care te vor ajuta și la ieșirile cu instructorul pasager și în viitorul tău de motociclist.

Începem cu regulile generale ale conducerii motocicletelor, poziția pe motocicletă și mobilitatea corpului tău, apoi detaliem tehnicile pe care ne dorim să le aplici încă din școala moto, pentru a-ți crea reflexele și deprinderile corecte.

Răspundem la întrebări cum ar fi:
Când, care din frâne le folosești și de ce? Ce presupune frânarea de urgență? Ce este countersteering-ul, pushsteering-ul, și alte -ul? Cum faci să știi în ce treaptă de viteză te afli? Ce tip de motocicletă ți s-ar potrivi? Cum faci ca plimbarea să fie o plăcere și nu o corvoadă?
… și orice ai mai vrea să știi în domeniul moto 😀

Ne vedem în sala de curs, iar până atunci îți dorim Asfalt uscat!

Tehnica de conducere moto - curs teoretic moto - scoala moto ami

Cuvinte relevante: Curs moto, curs moto, curs teoretic moto, tehnica conducerii, tehnica de conducere moto, schimbare de viteze moto, conducere preventiva, countersteering, franare de urgenta, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala moto ami.