scoala-moto-ami-iarna-hală

Distracţie şi voie bună în hală moto

Şcoala moto de iarnă AMI şi-a deschis porţile la hală

Iarna şi-a făcut simţită prezenţa din plin, aşa că orele am început şi noi orele de Şcoală Moto în hală.

scoala-moto-ami-iarna-hală

Frigul şi zăpada de afară nu ne-au împiedicat sub nicio formă, pentru că ne-am distrat în hală, exersând exact ca într-un poligon.

scoala-moto-ami-iarna-hală

Primele şedinţe au adus cu ele exerciţii de bază, fericire şi multă distracţie, joaca printre jaloane a fost o adevărată plăcere.

scoala-moto-ami-iarna-hală

Acomodarea cu comenzile a fost facilă datorită confortului resimţit de motocicliştii aflaţi la început de drum, la distanţă de nămeţii de zăpadă.

pin-harta-scoala-moto-iarnaPoți ajunge foarte ușor.
Hala este la 5 minute de la stația de metrou Republica.

program-scoala-moto-iarnaProgramul orelor moto va fi de la 10:00 – 20:00
De Luni până Duminică, inclusiv.

echipament-scoala-moto-iarnaȘcoala AMI iți asigură echipamentul complet cu protecții moto de calitate (cască, armură, mănuși, genunchere)

Din luna martie, ne vom muta înapoi în poligonul din Șos. Electronicii. După ce te acomodezi cu noul poligon, vei începe ieșirile în trafic cu instructorul pasager și vei face orele de Enduro.

Dar nu ne crede pe cuvânt. Vino să vezi cu ochii tăi cum este să faci şcoala în hală, pentru că prima şedinţă este gratuită!

În plus, participă la tombolă şi poţi chiar să câştigi şcolarizarea gratuită.

Cuvinte relevante: scoala moto iarna, iarna moto, scoala hala, motocicleta iarna, scoala moto iarna, scoala hala, scoala moto hala, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti, scoala moto iarna