prima sedinta auto moto gratuit la scoala de soferi ami

Gratuit! Prima sedinta de test.

La Scoala de Soferi AMI faci prima sedinta de test Gratuit

Iți dorești să conduci mașina sau motocicleta, dar nu știi dacă ai aptitudini, dacă îți place sau dacă te vei întelege cu ”dascălul”?

Descoperă puterea de a fi liber!

Instructorii AMI te invită la un test auto sau moto în poligon. Aceștia îți vor preda comenzile și îți vor explica manevrele de bază.

La sfârșitul ședintei de test, vei putea hotarî în cunoștință de cauză dacă îți place și dacă vrei să te înscrii la școala de șoferi. De asemenea, vei primi și evaluarea sinceră a instructorului, care îți va spune dacă ai aptitudinile necesare sau dacă este nevoie să mai lucrezi în particular la diverse aspecte.

Ne poti contacta pentru programari la numarul de telefon

0728225933

gratuit prima sedinta auto moto la scoala de soferi ami
După ce îţi iei permisul de moto, vei avea reducere 10% la cursurile de perfecţionare organizate de Rider Academy și vei putea participa la cursurile Asociaţiei Moto Începători.

Cuvinte relevante: gratuit, sedinta de test, test-drive moto, test-drive auto, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti, reducere scoala de soferi, reducere scoala moto, scoala moto categoria a, scoala categoria a, scoala moto ami, scoala categoria a bucuresti, permis de conducere categoria A.