Ce carti moto poti citi?

Stai in casa si te plictisesti? Citeste Hill Ranch racers!

E pandemie, e Covid-19, suntem cu toții obligați să stăm în casă.
Pe principiul: ”dacă nu ne plimbăm cu motocicletele, măcar să citim despre ele”, am dat spargerea în biblioteca mea moto și mă delectez.

Carti moto - the hill ranch racers - scoala moto ami

The Hill Ranch Racers

O carte care te ține în priză mai ceva ca orice serial de pe Netflix.
Autorul este Nick Ienatsch – motociclist pilot de curse, scriitor și instructor Yamaha Champions Riding School.

Cartea povestește despre mersul cu motocicletele în natură, emoția curselor de motocross și importanța smereniei și a muncii grele. Nu lipsesc detalii despre tehnici de conducere, placerea de a merge cu motocileta zilnic și grija pe care o merită mototcicletele.
Personajele sale sunt frumos descrise, sărind de pe pagină cu viață și vitalitate. Povestea te acaparează și abia aștepți să vezi cu ochiul minții pe unde mai sar băieții și cum trec peste obstacole.

Pe scurt:

Teddy Hill este un copil de doisprezece ani care locuiește la ferma familiei sale din sud-estul statului Colorado. Merge cu motociclete de cross de când putea să meargă pe jos. Bunicul său a folosit primul motocicletele pentru a inspecta liniile de gard, vitele și, în general, a gestiona ferma. Tatăl lui Teddy, Tom, a crescut și el pe motor, ca și fratele său geamăn.

Tom Hill a fost un rider extrem de înzestrat din tinerețe și chiar a concurat la nivel înalt. Un accident dezastruos i-a încheiat visele și cariera la Supercross-ul Anaheim. Acum, Tom încă merge cu plăcere cu motorul și își învață și fiul, dar se plimbă doar ca să își facă treaba la fermă.

Viața axată numai pe muncă a familiei Hill se dă peste cap după o vizită la Târgul Pueblo. Acolo, talentul lui Teddy în timpul unei sesiuni demo de motocross atrage atenția lui Bill Pearson, dealer-ul Yamaha din Colorado Springs. Din acel moment, familia Hill, Bill Pearson, fiii săi Ken și Shane se împrietenesc și încep o aventură cu motocross care îi schimbă pentru totdeauna.

The Hill Ranch Racers este o carte minunată atât pentru motocicliști, cât și pentru ne-motocicliști. Îți stârnește imaginația și dacă n-ai mai mers niciodată pe motor, cu siguranță o să vrei să explorezi o viață pe două roți. Dacă déjà mergi pe motor o să vrei, ca și mine, să te echipezi și să învârți roata 😀

Unde găsești cartea? O poți comanda de pe books-express sau de pe Amazon in format pdf.

Îți doresc lectură plăcută și să ne vedem cu bine pe două roți!
Din seria ”Ce carti moto poti citi” urmează câteva cărți scrise de Guy Martin.

Diana Fota (Porumb)