shop moto mania - echipament moto - scoala moto ami

Shop Moto Mania

shop moto mania - echipament moto - scoala moto ami logo

Shop Moto Mania – echipamente, accesorii şi consumabile

Încă de la început, Şcola Moto AMI a militat pentru siguranţă şi condus responsabil în rândul viitorilor şi proaspeţilor motociclişti.
Shop Moto Mania sunt alături de motocicliști și de elevii de la Scoala AMI cu produse de calitate și consultanță în alegerea echipamentului moto.
Vrem să facem lumea moto un loc mai bun. Împreună am introdus în programa Şcolii Moto cursurile de echipamente moto.

Unde este Shop Moto Mania?

Shop Moto Mania este aproape de elevii AMI – la propriu. Chiar în poligon moto Electronicii 48, pe spațiul verde.
Există poartă de acces și din Str. Stefan Velicu. Ai aici harta către ei.
În același spațiu găsești și Service Moto Mania.

Când se țin cursurile de echipamente moto?

Cursurile de echipamente au loc chiar în Shop Moto Mania. Se organizează în fiecare săptămână, în cadrul cursurilor de teorie ale școlii AMI. Programările se pot face în PrograMotor.

Ce se învață la curs?

Înveți ce echipamente de protecție sunt folosite pentru fiecare tip de motocicletă. Afli metode de evaluare și alegere a echipamentului potrivit ca raport calitate/preț.

Cine sunt Shop Moto Mania?

Sunt o echipă cu oameni serioși și dedicați. Oferă consultanţă celor care sunt la început de drum în domeniul moto. Împărtăşesc informaţii folositoare, dobândite în ani de condus şi activitate în cadrul magazinului.

Încearcă să acumuleze cât mai multe informaţii pe care să le pună la dispoziţia clienţilor. Au o gamă variată de echipamente moto. Cu răbdare îți oferă toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți alege echipamentul de protecție adecvat.

shop moto mania - echipament moto - scoala moto ami

Te aşteptăm la cursurile de echipamente moto, organizate în parteneriat cu Shop Moto Mania. Vino pentru a-ți completa cunostințele din domeniul moto și pentru a-ți clarifica orice nelămuriri pe care le ai legate de echpamentele și accesoriile unui motociclist responsabil.

Cuvinte relevante: echipament moto, shop moto mania, curs echipamente, accesorii moto, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala moto ami