programotor scoala ami-login

PrograMotor Online

Fruntași în inovație, am dezvoltat primul și singurul programator online performant pentru școala de șoferi din România

Programatorul online îți oferă un mod ușor de a rezerva sedințele moto pentru dobândirea permisului de conducere pentru categoriiile A, A2, A1.

Programările online se pot face numai în baza unui cont cu user și parola, primit odata cu înscrierea la școala moto AMI. Parola poate fi schimbată din meniu, fiind necesară introducerea parolei vechi.

Programările pot fi făcute în pagina “Calendar” din PrograMotor.

validare programare programotor scoala ami

Vei putea face maxim 3 programări pe saptamană, dând click pe ziua dorită, alegând ora și validând programarea.
În funcție de numărul de ședințe parcurse, programatorul va aloca automat motocicleta corespunzătoare nivelului curent și categoriei la care te-ai inscris.

Anularea unei sedințe

o poți face tot în PrograMotor, dând click pe ziua în care ai programarea. Dacă nu ai timp pentru a anula online sedința, anunță-ne prin SMS la numarul de școală moto 0728225933.

Evoluție

În PrograMotor îți vei putea urmari evoluția pe masură ce parcurgi sedințele alese de tine.

evolutia ta programotor scoala ami

Info utile

În secțiunea informații utile vei gasi link-uri către articole special alese de instructorii tăi pentru a-ți înlesni procesul de înțelegere și învățare.

Mediu de învățare

Aici vei regăsi toate întrebările din legislație publicate de DRPCIV pentru categoriile A, A2, A1, cu răspunsuri și explicații.
De asemenea, vei putea parcurge întrebări formulate special de instructorii tăi pentru a te pregati să te descurci în diverse situații de trafic.

Simulare DRPCIV

Simulare de examen teoretic pentru categoriile A, A2, A1 cu toate întrebările publicate de DRPCIV.
Daca pici testul, programul îți va afișa întrebările greșite și explicațiile.

Ne vedem la cursurile moto 😉

Cuvinte relevante: PrograMotor, programator online cursuri moto, programator, programator online, programator online scoala moto, programare online, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti