Donare Nationala de Sange scoala ami

Donare Nationala de Sange

Donare Nationala de Sange “Motorcycle Connecting People”

Donare Nationala de Sange scoala ami

Marti 29 Mai 2018, ora 08:30 in Quantic Pub

Evenimentul Donare Nationala de Sange este gandit si organizat de Marius Deaconu si sprijinit de Scoala AMI, Free Riders si Asociatia Moto Incepatori.

Salut, ma numesc Marius si sunt motociclist de “o viata”.
Numele evenimentului – Donare Nationala de Sange “Motorcycle Connecting People” – a aparut in urma numeroaselor prietenii legate de-a lungul timpului, prin prisma pasiunii pentru motociclete.
Organizez donari de sange in mod regulat in Bucuresti, iar anul acesta m-am hotarat sa organizez o donare de sange a motociclistilor si nu numai, la nivel national.
Din pacate, este o lipsa mare de sange in toata tara si consider ca este bine sa dam si noi o mana de ajutor. In curand va incepe sezonul moto si din nefericire accidentele rutiere probabil ca vor creste, iar lipsa de sange se va resimti si mai mult.
Sunt 40 de centre pentru recoltare sange in resedintele de judet din tara, iar cu sprjinul vostru vreau sa implic cat mai multi motociclisti care sa participe la acest eveniment umanitar (este binevenit oricine, cu sau fara motocicleta).

In tara, toate cluburile precum si persoanele care participa la eveniment, vor dona la centrele de transfuzie din localitatile respective.

Poti vedea detalii si iti poti anunta participarea pe pagina de Facebook “Motorcycle Connecting People”

Daca stii persoane care au nevoie de sange in acest moment, vino pregatit cu detalii: nume, prenume, spital unde este persoana respectiva internata, nume medic.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea dona le poti vedea pe Centrul de Transfuzie.

Înainte de a dona:
Dimineaţa înainte de recoltare puteţi consuma o cană cu ceai sau cafea, un mic dejun puţin consistent, legume, fructe.
Nu fumati înainte şi după donare cu o oră.
De asemenea veniti la donare odihnit si nu dupa o noapte pierduta la serviciu sau in fata calculatorului!

Va asteptam si va multumim anticipat pentru sprijinul acestei initiative.