curs echipamente moto - scoala ami - shop4moto

Curs de echipamente moto la Şcoala AMI

Învaţă totul despre echipamente moto de la profesionişti

Eşti la început de drum, aşa că este normal să ai multe întrebări. Când vine vorba despre echipament, nu lăsa loc de îndoieli. Vino la cursurile de echipamente organizate de Şcoala Moto AMI, împreună cu prietenii de la Shop4Moto.

Vrem motocicliști responsabili și bine informați

Cursurile de echipamente fac parte din programa Şcolii Moto AMI, pentru că punem siguranţa mai presus de toate şi nu facem rabat atunci când vine vorba de informarea corectă a elevilor noştri.

Echipamentul, cel mai bun prieten al motociclistului

Indiferent că echipamentul de protecție moto pe care îl ai este cel mai simplu sau de top, acesta trebuie să fie complet și, cel mai important, trebuie SĂ FIE.

curs echipamente moto - scoala ami - shop4moto

La cursurile despre echipament vei învăța multe lucruri noi. De la tipuri de echipamente de protecție folosite pentru fiecare tip de motocicletă, până la metode de evaluare și alegere a echipamentului potrivit ca raport calitate/preț. Întrebările legate de preţuri, eficienţă, fiabilitate, dar şi multe altele, îşi vor găsi răspunsul.

Cine sunt Shop4Moto?

Shop4Moto sunt o echipă de profesionişti, cu peste 10 ani experienţă în domeniul echipamentelor. Acest lucru alături de pasiunea pentru motociclete îi recomandă, astfel încât noi credem că sunt persoanele cele mai potrivite pentru a îți da un sfat.
Poți vedea mai multe detalii despre Echipa Shop4Moto în pagina AMI de Parteneri.

Când se țin cursurile?

Te aşteptăm la cursurile de echipamente moto în fiecare săptaămână. Îţi poţi face programare direct din PrograMotor, exact ca la orele de legislaţie şi cele de practică.

Cuvinte relevante: echipament moto, echipament de protectie, curs echipamente moto, shop4moto, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti