scoala de soferi auto moto ami - siguranta rutiera copii

Copiii invata reguli de circulatie

Instructorii Scolii de Soferi AMI invata copiii reguli de circulatie si siguranta rutiera

Pentru 50 de copii de clasa a 4-a, joaca in parc a fost imbinata cu siguranta rutiera.

Copiii s-au jucat si au invatat la cursul de siguranta rutiera tinut de instructorii Scolii de Soferi AMI reguli de circulatie pe drumurile publice.
Plimbandu-se “ca masinile” prin parc, au invatat cum sa se asigure corect atunci cand traverseaza strada si cum sa observe intentiile soferilor. Din intersectie in intersectie, au inteles seminficatia indicatoarelor rutiere de baza, au facut exercitii si simulari de trafic.

Pana la finalul jocurilor, au inteles de ce este important sa traverseze pe trecerea de pietoni, dar mai important, au inteles ca este esential sa se asigure.

Bineinteles, pe langa jucat si invatat, au vrut sa fie motociclisti timp de o poza si asteapta cuminti sa mai creasca si sa se plimbe si ei pe doua roti.

Va asteptam la cursurile Scolii de Soferi Auto Moto Incepatori AMI si la cursurile gratuite de perfectionare organizate de Asociatia Moto Incepatori.

Cuvinte relevante: legislatie rutiera, siguranta rutiera, scoala altfel, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti, reducere scoala de soferi, reducere scoala moto, scoala moto categoria a, scoala categoria a, scoala moto ami, scoala categoria a bucuresti, permis de conducere categoria A, moto incepatori.